• Ballbar-ul telescopic oferit de API verifica rapid si usor conturarea preciziei, testand miscarea axelor masinii in plan circular. Ballbar-ul masoara abaterea masinii-unelte si afiseaza datele.
  • Spindle Analizer este un intrument utilizat in diagnosticarea si intretinerea masinilor-unelte. Disponibil ca un analizator dinamic, un analizator termic, sau ca un instrument combinat, API are cate un sistem potrivit pentru fiecare aplicatie.
  • Sistemul revolutionar Swivelcheck oferit de API, este un instrument unic, utilizat pentru a masura axe de rotatie. Acest instrument calibreaza axe pivotante si mese de inclinare aflate pe centre de masini-unelte; evalueaza axe de rotatie verticale si performata, precum si masuratori de mese orizontale atunci cand este utilizat cu API XD laser.
  • Sistemul multi-dimensional de masurare cu laser XD Laser oferit de API, poate efectua simultan masuratori liniare, unghiulare, liniaritate pentru masinile-unelte.  Masuratoarea cu Laserul XD poate reduce timpul “downtime” al masinii cu pana la 80%. De exemplu o masuratoare completa a unei masini de 1 m se realizeaza in 3-4 ore in loc de 3 zile.
Compare 0