Top Metrology a incheiat un parteneriat cu Buffalo Machinery, devenind astfel unic distribuitor in Romania si Bulgaria.

Top Metrology a incheiat un parteneriat cu Buffalo Machinery, devenind astfel unic distribuitor in Romania si Bulgaria.

Incepand cu acest an, Top Metrology a incheiat un parteneriat cu Buffalo Machinery, devenind astfel unic distribuitor in Romania si Bulgaria.

Buffalo Machinery este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere in productia de masini-unelte din Taiwan. Situat in Taichung, un cluster global in industrie, produce masini de calitate cu servicii excelente pentru clienti.

Buffalo Machinery furnizeaza o gama larga de produse, impartite in doua brand-uri. MICROCUT, brand original inca din 1983, acopera majoritatea categoriilor de masini-unelte si urmareste sa livreze masini de calitate la preturi competitive, concentrandu-se pe relatia cu distribuitorul si cu utilizatorul final(modele si descriere). AXILE, lansat in timpul expozitiei TIMTOS 2017, este conceput pentru a acoperi piata premium a centrelor de prelucrare verticale de mare viteza cu 3 si 5 axe, cu accent pe tehnologie si performanta.

     Agilitatea este cel mai bun cuvânt pentru a defini identitatea AXILE. Agilitatea motorului este capacitatea de miscare rapida si precisa, care este esența prelucrării de mare viteză.

Producătorii de piese foarte sofisticate se confruntă cu aceleași probleme peste tot: prețurile de vânzare mai mici în fiecare zi, costurile mai mari și lipsa forței de muncă specializate. AXILE propune mașini extrem de productive, bazate pe tehnologii de mare viteză și tehnologia de prelucrare in 5 axe, la prețuri competitive. Exceleaxa prin timp de prelucrare mai scurt, cu economii mari de energie.

Toate modelele din seria V - linia 3axe – au aceeași structură a batiului tip C, iar toate modelele din seria G - linia 5axe – au structura batiului tip portal. Ambele serii sunt echipate cu arbori principali direct drive de înaltă calitate, cu masa rotativa-inclinabila care sunt acționate de servomotoare (seria G) pentru a garanta o performanță agilă și precisă. Buffalo Machinery este singura companie din Taiwan unde prototipul este testat prin simularea ANSYS, modelul static și modelul dinamic, pentru a asigura o fiabilitate sporita a produsului.

Posted on 2018-03-05 noutati 0 1698

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Compare 0
Prev
Next