Masuratori precise in hala dumneavoastra de fabricatie cu un Laser Tracker portabil

Masuratori precise in hala dumneavoastra de fabricatie cu un Laser Tracker portabil

Masuratori precise in hala dumneavoastra de fabricatie cu un Laser Tracker portabil

Masuratori precise in hala dumneavoastra de fabricatie cu un Laser Tracker portabil. Seria actualizata de urmaritoare RADIAN ofera cele mai compacte, mai ușoare si cu cea mai mare precizie de urmaritor laser din industrie. Unic, dispozitivele de urmarire de la API pot fi livrate cu palpatore tactile si cu laser, care extind capabilitatile lor de masurare, oferind cel mai bun instrument de inspectie a pieselor pentru utilizare directa in hala de fabricatie.

Masuratori portabile si precise


vProbe de la API este un palpator usor, care extinde capacitatile de masurare in coordinate a trackerului laser, permitand masurarea caracteristicilor complicate si a pieselor. vProbe ofera o versatilitate mai mare decat un braț portabil si este potrivit pentru piese de dimensiuni mari, cu lungimi de pana la 800 mm.


Productie de viteza mare cu scanare 3D


Scanerul innovator iScan cu laser portabil ofera o solutie rapida, precisa si mai multe solutii de realizare a norului de puncta pentru reverse engineering si inspectia pieselor. In plus fata de vitezele rapide de digitizare, cu capacitatea de a scana atat suprafețele reflectorizante, cat si cele intunecate, iScan are o mișcare de rotire de 360 de grade pentru a obtine o pozitionare infinita a senzorului. Utilizarea simpla cu un singur buton ofera o funcționalitate de scanare fara efort si ofera, de asemenea, o analiza tactila, oferind o flexibilitate mai mare a masurarii coordonatelor.

Datele masuratorii la cerere


Sistemul RADIAN iVision permite recuperarea rapida a unui fascicul laser pierdut, oferind o utilizare usoara pentru masuratori de vizibilitate dificila. Bateria integrata ofera o functionare de la distanta de 4 ore, care poate fi extinsa la 8 ore cu un pachet de alimentare externa, cu reincarcare automata atunci cand tracker-ul este reconectat la sursa de alimentare principala.

RADIAN – Ofera un grad de libertate suplimentar pentru masurare.

Posted on 2019-07-30 noutati 0 2815

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Compare 0
Prev
Next