Testerul digital de duritate Vickers NOVOTEST TB-MCV-10

Online only
NOVOTEST TB-MCV-10
New product

Add to compare

 
More info

Testerul digital de duritate Vickers NOVOTEST TB-MCV-10 este un instrument nou, modern și de înaltă tehnologie cu sarcini mici de încercare, combinat cu echipamentele optice, mecanice și electronice, și are o turela cu rotire automată. Unitatea este foarte fiabilă, are multe funcții operaționale și este foarte ușor de utilizat.

Instrumentul dispune de un sistem optic de măsurare cu precizie și de senzor fotoelectric. Dispozitivul permite utilizatorului: să introducă manual datele; modifice intensitatea sursei de lumină; selecteze metoda de testare; alegeți scale de duritate (HV sau HK); setați timpul de așteptare; salvați rezultatele măsurătorilor în memoria internă a dispozitivului.

Toate datele de testare, cum ar fi: metoda de testare; valoarea forței de încercare; testarea lungimii indentării; valoarea durității; timpul de testare; valorile masurate pot fi afișate pe ecranul LCD, de asemenea, utilizatorul poate introduce data testării pe imagine.

Conexiunea la PC și transferul de date disponibile prin interfața RS232. De asemenea, toate informațiile pot fi imprimate.

 

Instrumentul permite măsurarea valorii durității probelor micro și subțiri (strat tratat termic, strat carbonizat, straturi dure întărite, acoperire superficială, oțeluri, metale neferoase, componente micro și subțiri) și alte obiecte mici. Deci, testerul de duritate micro Vickers este potrivit pentru institutele de cercetare științifică, întreprinderile industriale și institutele metrologice, etc.

Test forces 2.94N (0.3 Kgf), 4.9N (0.5Kgf), 9.80N (1Kgf); 29.4N (3Kgf), 49.0N (5Kgf), 98.0N (10Kgf)
Measuring range of hardness 8 HV(0.3) ~ 2500 HV(10)
Microscope zoom
  • for the measurement – 200x
  • for the observation – 100x
Dwell time of the test force 0~60 s(1 second as a unit with optional key-in)
Min. graduation value of the testing drum wheel, μm 0.0625
Max. height of the test sample, mm 160
Distance between the point of the indenter and the exterior panel, mm 135
Weight of the main body, kg 40
Power 220V / 50Hz
Dimensions, mm 520*190*650 (L*W*H)

17 other products in the same category:

Compare 0