Spectrometru cu emisie optica (EOS) - GNR S1 MiniLab 150

Spectrometria cu emisie optica (OES), este o tehnica analitica universala, folosita pentru determinarea compozitiei chimice a aliajelor metalice.

More details

Online only
MiniLab 150
New product

Add to compare

 
More info

Spectrometru cu emisie optica (EOS) ultracompact - GNR S1 MiniLab 150

  Spectrometria cu emisie optica (OES), este o tehnica analitica universala, folosita pentru determinarea compozitiei chimice a aliajelor metalice.

Datorita preziei metodei si a timpului scurt de analiza, aceasta metoda reprezinta un sistem de control valid al productiei, in toate domeniile referitoare la industria metalurgica (turnatorii de aliaje primare, industria prelucrarii metalelor, industrica mecanica) in orice moment al ciclului de productie, in cazul in care este necesra o analiza chimica rapida si precisa a materialului.

S1 MiniLab 150 este modelul care satisface necesitatile clientilor, prin performata sa excelenta si pretul competititv. In present echipamentele MiniLab sunt cele mai mici si mai luminoase sprectrometre optice de emisie disponibile pe piata, avand rezultate analitice remarcabile.

S1 MiniLab 150 este un spectrometru Multi Matrix pentru aliaje feroase, aliaje de aluminiu si aliaje de cupru. Datorita designului optic innovator, S1 MiniLab 150 este spectrometrul unic al clasei sale unde se pot monta pana la 4 CCD-uri de inalta rezolutie, cu 3648 elemente, pentru a asigura cea mai buna rezolutie spectrala (<15pm).

S1 este livrat cu software “Standard Single Standard”, care permite standardizarea unitatii cu doar o singura proba pentru cateva baze.

S1 MiniLab 150 combina usurinta in utilizare, costul scazut al intretinerii, pretul foarte competititv, cu cele mai avansate compotente optice si tehnologii electronice.

Sistemul optic inovator cu argon purificat, are un consum de numai 10 l / zi, asigurand transparenta maxima a luminii chiar si in regiunea UV, la costuri foarte reduse.

 

Aplicatii:

-        Fier, otel si aliajele lor

-        Cupru si aliajele sale

-        Aluminiu si aliajele sale

 

 

Specificatii tehnice:

Sistemul optic:

-        Sistem CCD cu rezolutie inalta, cu pana la 4 detectori CCD in stare solida, in functie de aplicatiile cerute

-        Luminozitate ridicata

-        Camera optica purificata cu argon, cu un consum redus si costuri minime

-        Stabilitate impotriva fluctuatiile de temperature

Alte informatii:

-        Alimentare: 110/220 V AC 16A 1KW

-        Dimensiuni: 50 x 59 x 31 cm

-        Greutate: 35 Kg

 

Software:

Software-ul MetalLab32 functioneaza pe platforma Windows, fiind dezvoltat 100% de inginerii GNR, pentru o functionalitate la capacitate maxima si utilizare usoara.

Operatorul poate folosi toate functiile spectrometrului, intr-un mod flexibil, acoperind toate cerintele clientilor.

 

Cele mai importante functii sunt:

-        Analiza

-        Standardizare automata

-        Printarea certificatelor

-        Determinarea aliajelor in conformitate cu normele international (UNI, ASTM, DIN, etc)

-        Conectare la reteau interna a companiei

30 other products in the same category:

Compare 0