VisiConsult X-Ray Xplus Security

Online only
New product

Add to compare

 
More info

Xplus Security este un sistem de inspectie “all in one”, pentru toate diviziile de securitate care opereaza in domeniul detectarii armelor explozive. Utilizatorii tipici ale acestor echipamente sunt fortele speciale, armata, politia de frontiera si serviciile secrete.

 

Suntem bucurosi ca putem contribui la o lume mai sigura prin intermediul unui software usor de folosit “Un Buton”, care permite operatorilor sa ia decizii rapide si clare pe teren, chiar si in situatii agitate. Pentru a mentine o flexibilitate maxima, Xplus Security poate fi folosit cu mai multe surse de imagine, cum ar fi placile CR sau detectorii cu panou plat (FPD / DDA). Imaginile pot fi vazute in timp real prin intermediul tehnologiei moderne Wi-Fi, pentru a functiona la o distanta sigura, in timp ce sistemul este complet alimentat de cu baterii. Sistemul complet poate fi transportat intr-un rucsac, respectand standardele internationale ale armatei pentru a garanta o mobilitate maxima. Prin sute de sisteme livrate si o retea extinsa de servicii la nivel mondial, VisiConsult este furnizorul premium din acest domeniu.

 

-        Optiune “One Button” pentru o manipulare intuitiva prin secvente predefinite

-        Filtre cu o rezolutie inalta pentru imbunatatirea imaginii, si o inspectie vizuala avansata

-        Optiuni de arhivare integrala a activitatii

-        Incorporat intr-un notebook robust

 

 

Functiile avansate, cum ar fi imbunatatirea automata a imaginii, masuratorile extinse, jurnalele de misiune, setul de instrumente pentru criminalistica, energia duala si multe altele, sunt realizate printr-o singura apasare de buton. Xplus Security are sute de sisteme instalate la nivel mondial, si este foarte recunoscut in domeniul IOD, IED si criminalistica. VisiConsult este un furnizor flexibil, fiin deschis la modificarile software si hardware pentru a adapta sistemele la cerintele specifice de proces sau de inspectie.

 

 

Imagine imbunatatita

Xplus Security ofera intreaga gama de instrumente de inspectie industriala, adaptate la cerintele securitatii, armatei sau fortelor de politie. Ca o evidenta absoluta, AutoEnhancer aplica filtre complexe printr-un singur click, operatorii putand descoperi structuri care nu au fost vizibile inainte de ochiul uman.

 

In misiunile periculoase este important sa actionam rapid, prin urmare toate functiile sunt programate in secvente “One-Click” pentru a creste eficienta si fiabilitatea. Exemple de functii: imbunatatirea contrastului, nivelarea nivelului de gri, detectarea marginilor, codarea culorilor, proiectia 3D, filtru Pseudo-3D, filtru Gaussian, constructor de secvente macro, contrastul auto si multe altele.

 

Masuratori

Acces usor prin “One-Click” la distante precise sau informatii despre zona.

In unele cazuri, poate fi necesara masurarea obiectelor, cum ar fi materiale explozive sau distante in imaginile cu raze X. Xplus Security ofera un set complet de instrumente de masura, care contine o masurare punct la punct prin intermediul profilurilor de linie si a masurarii zonelor bazate pe praguri dinamice.

 

Sistemele fixe pot fi pre-calibrate sau calibrate in cateva secunde. Operatorul poate utiliza o tinta de calibrare sau poate efectua o estimare de calibrare printr-un obiect cu dimensiuni aproximativ cunoscute. Toate optiunile sunt disponibile cu un singur click de mouse, si aplicate intr-un mod intuitiv pentru a asigura un principiu de lucru simplu si eficient.

 

Energie duala

Evidentiati materialul organic pentru o clasificare fiabila a elementelor suspecte.

Clasificarea materiala a obiectelor in imaginile cu raze X poate fi o sarcina dificila. In domeniul eliminarii munitiilor explozive ar putea fi necesar sa se faca diferenta intre materialul organic si cel anorganic. Prin urmare, modulul energetic dual dezvoltat in interior, realizaeaza imagini cu raze X din aceeasi scena cu diferite nivele de energie si se potriveste pentru a extrage densitatea.

 

O reprezentare colorata a imaginii cu raze X permite o clasificare rapida si fiabila, in timp ce imaginile brute pot fi procesate pentru o inspectie detaliata. Aplicatia cea mai comuna a tehnologiei Dual Energy este folosita la scanerele de bagaje pentru aeroporturi. VisiConsult a implementat aceiasi tehnologie pe dispozitivele mobile.

 

Criminalistica si contra-supraveghere

 

Sisteme de inspectie cu precizie inalta pentru fortele criminalistice si contra supraveghere.

Sistemele utilizate pentru aplicatiile medico-legale si supravegherea contractelor trebuie sa fie mobile, discrete si cu precizie ridicata. Sarcinile tipice sunt cautarea robinetilor in dispozitivele electrice sau alte modificari ale structurilor delicate. Modul de criminalistica permite inspectia cu cea mai mare precizie si o rezolutie de pana la 48 microni. Sistemele de operare mobile au o greutate redusa, functioneaza cu baterii si au optiunea de transmitere date Wi-Fi.

 

Arhivarea si pastrarea datelor

Arhivare usoara si conforma a datelor din misiunile anterioare pentru referinte ulterioare.

Arhivarea este una din functiile de baza ale Xplus Security. Functionalitatea este ca o baza de date pentru arhivarea rezultatelor inspectiilor grupate in misiuni. Toate imaginile, comentariile si parametrii razelor X sunt salvate in conformitate cu standardele militare. Aceasta asigura toate informatiile incluse in pachet, pentru o examinare ulterioara si o justificare decizionala. Jurnalele de misiuni pot fi exportate printr-un singur click. Comentariile pot fi adaugate dupa operatie si pot fi folosite in misiuni viitoare ca referinta. Astfel se pastreaza toate informatiile si parametrii folositi pentru scanare.

 

Sistemul este dezvoltat in colaborare cu fortele militare si politie, indeplinind toate cerintele fortelor de securitate, fiind in acelasi timp optimizat pentru o utilizare rapida si eficienta.

30 other products in the same category:

Compare 0