VisiConsult X-Ray Xplus Security HE

Online only
New product

Add to compare

 
More info

Pentru a putea analiza si materialele groase, cum ar fi bombe aeriene, modulul de energie ofera o putere de peste 300kV pentru o penetrare extinsa. Operatorul poate alege intre placile CR flexibile sau detectoarele ecranate, in functie de cerinta inspectiei.

 

Sistemele cu putere extinsa sunt utilizate pentru obiecte care sunt prea groase pentru tuburile mobile de impuls Golden Engineering. Sursele cu raze X cu fascicul constant permit energii mai mari si timpi de expunere mai lungi, pentru a penetra si materialele groase. VisiConsult ca furnizor de solutii civile de ultima generatie cu raze X, beneficiaza de experienta cu energii foarte mari pentru testare nedistructiva.

 

Utilizatorii tipici ai sistemelor cu nergie suplimentara, sunt unitatile de eliminare a bombelor sau grenadelor gasite. De obicei, aceste obiecte au dimensiuni mai mari si grosimi mai mari ale materialelor.

 

-        Penetreaza pereti de otel cu o grosime de pana la 60mm

-        Se pot folosi panouri plate ecranate sau placi CR

-        Surse de raze X cu energie de peste 300kV

-        Jurnal misiune: catalogul de imagini de referinta

-        Contract puternic si imbunatatirea imaginii

-        Aprobat de armata germana “BAAIN”

 

Functiile avansate, cum ar fi imbunatatirea automata a imaginii, masuratorile extinse, jurnalele de misiune, setul de instrumente pentru criminalistica, energia duala si multe altele, sunt realizate printr-o singura apasare de buton. Xplus Security are sute de sisteme instalate la nivel mondial, si este foarte recunoscut in domeniul IOD, IED si criminalistica. VisiConsult este un furnizor flexibil, fiin deschis la modificarile software si hardware pentru a adapta sistemele la cerintele specifice de proces sau de inspectie.

 

30 other products in the same category:

Compare 0