VisiConsult X-Ray Xplus Security CR

Online only
New product

Add to compare

 
More info

Chiar dacă detectoarele cu panouri digitale plate au multe avantaje, unele cazuri necesită inspecție prin intermediul plăcilor IP. Aceste plăci cu fosfor sunt flexibile și foarte ușoare. Scanerul CR cu înaltă definiție permite inspecția cu rezoluție de 35 de microni pentru a vedea chiar și structuri fine. Obiectele mari pot fi inspectate într-o singură fotografie prin captarea imaginii.

 

Principalele avantaje ale plăcilor CR sunt greutatea lor redusă, dimensiunile diferite, flexibilitatea și precizia. În combinație cu un tub cu raze X funcționând cu baterii, aceasta conduce la o mobilitate de neegalat. Plăcile IP flexibile pot fi înfășurate în jurul obiectelor sau pot fi împinse în goluri mici pentru a obține imagini fără interferențe. În cazul aplicațiilor cu energie înaltă, plăcile CR pot fi de asemenea combinate cu tuburi cu fascicule constante în intervale mai mari kV.

 

Imaginile digitale pot fi extrase din plăcile fizice printr-un scaner CR de înaltă definiție care permite o precizie de până la 35 de microni. Scanerul este utilizabil în câmp deschis și este livrat într-o cutie de transport personalizată pentru o manipulare ușoară. Integrarea profundă în Xplus Security permite scanarea directă și reprezentarea imaginii în timp real. În cazul obiectelor mari, VisiConsult oferă suportul convenabil de 4 in 1 care permite acoperirea unei suprafețe uriașe într-o singură fotografie.

30 other products in the same category:

Compare 0