Imprimanta 3D cu pulbere metalica - Additive Industries MetalFAB1

            Imprimanta 3D cu pulbere metalice MetalFAB1 are de 10 ori mai multa flexibilitate, reproductibilitate si productivitate decat sistemele mijlocii de gama medie.

More details

Online only
MetalFAB1
New product

Add to compare

 
More info

Imprimanta 3D cu pulbere metalice MetalFAB1

 

            Imprimanta 3D cu pulbere metalice MetalFAB1 are de 10 ori mai multa flexibilitate, reproductibilitate si productivitate decat sistemele mijlocii de gama medie.

            Echipamente industriale integrate pentru fabricarea aditivilor.

            MetalFAB1 este prima masina integrata de fabricare aditiva cu pulbere metalica. MetalFAB1 foloseste fuziunea paturilor de pulbere cu mai multe lasere. In plus fata de procesul de printare 3D de baza, tratamentul termic, manipularea automata a placutelor si depozitarea sunt integrate, de asemenea, intr-un singur sistem industrial de productie.

            Nascut din mostenirea high-tech.

            MetalFAB1 a fost dezvoltat de o echipa de ingineri foarte experimentati, cu o baza de cunostinte avansate în printarea 3D, completată cu dezvoltatori de echipamente de inalta tehnologie de semiconductori, microscopie electronica si sisteme de scanare medicala. Inovatia deschisa a dus la o arhitectura de sistem noua si distinctiva, bazata pe concepte bine dovedite si o aplicare eficienta a blocurilor functionale din robotica, litografie si alte sisteme opto-mecatronice.

Construit pe prelucrare previzibila si reproductibila.

Pentru productia de serie mare sau masa cu tehnologie de fabricare aditiva, reproductibilitatea procesului de printare 3D este asigurata de un design solid al masinii în combinatie cu o strategie de calibrare inteligenta. Predictibilitatea se realizeaza prin combinarea simularii si controlului calitatii in timpul procesului cu procesul de fabricare a aditivului de baza.

Flexibilitate maxima realizata de designul modular.

MetalFAB1 are o arhitectura modulara. Acest lucru permite utilizatorului sa inceapa cu o configuratie de baza a masinii, cu optiunea de a mari domeniul de aplicare al procesului, permitand cresterea productivitatii. Mai mult decat atat, modulele pot fi adaugate pentru a permite utilizarea mai multor materiale intr-o singura masina fara a fi necesara curatarea sistemului de pulberi si riscul de contaminare incrucisata.

Productivitate optimizata prin integrare.

Additive Industries crede cu tarie intr-un flux integrat de procese pentru fabricarea aditiva industriala. Pasii de proces multipli sunt combinati intr-o singura masina, folosind manipularea automata pentru a reduce munca manuala, pentru a imbunatati consistenta si calitatea produselor, precum si pentru a spori siguranta operatorului. Un robot conecteaza toti pasii procesului si permite o manipulare complet automata atat a placilor de constructie noi cat si a produselor gata.

30 other products in the same category:

Compare 0