Vicivision - echipament optic pentru piese axiale - masuratori cu palpator

Vicivision ofera o functie de masurare complet noua pentru arbori, combinand optiunea de verificare optica cu un sistem de masurare cu palpator.

More details

Online only
New product

Add to compare

 
More info

  Vicivision ofera o functie de masurare complet noua pentru arbori, combinand optiunea de verificare optica cu un sistem de masurare cu palpator.

  Sistemul de măsurare optică, realizat din lentilă telecentrică, sursă de lumină, sistem de rotație și senzori, oferă de ani de zile o listă largă de măsurători pentru sute de producători de arbori.

  Astăzi, combinația de funcții optice și tactile are ca rezultat un control complet al măsurătorilor pentru piesele axiale într-un singur ciclu.

  Sistemul impecabil de măsurare este acum îmbogățit cu o probă de scanare Renishaw 3 Axis, montată pe partea superioară a sursei de lumină. Palpatorul este interschimbabil si acoperă întreaga lungime a zonei.

În timp ce sistemul de măsurare optic furnizează rapid pentru măsurători statice, geometrice și cu filet, măsurători de formă și piulițe, sistemul tactil detectează caracteristici care nu sunt vizibile optic.

Combo-ul optic și tactil oferă utilizatorilor finali posibilitatea de a măsura:

-        Axial si Total Axial Run-out

-        Lungimi

-        Planeitate

-        Perpendicularitate

-        Latimea canalului

-        Grosimea canalului

-        Lungimea canalului

30 other products in the same category:

Compare 0