Sistem de masurare a suprafetei, conturului, 3D si a diametrului Taylor Hobson Form Talysurf PGI NOVUS

Online only
PGI NOVUS
New product

Add to compare

 
More info

Form Talysurf PGI NOVUS

- Introducerea celui mai avansat sistem de masurare a suprafetei, conturului, 3D si diametrului.

   - La baza noului Form Talysurf PGI NOVUS sta traductorul dual.

   - Traductorul NOVUS ofera posibilitatea de a masura diametrul, unghiul inclus, suprafata într-o direcție normala și inversa, cu aceeași viteza și precizie.

   - Prin aceasta dezvoltare, Taylor Hobson a abordat provocarile cu care se confrunta zi de zi industria de rulmenți, injectoare și producatorii componentelor de precizie.

Cea mai mare distanta din lume cu traductorul PGI Novus.

Form Talysurf PGI Novus ofera o distanta a traductorului de 20 mm cu un stylus standard de 100 mm. Traductorul PGI NOVUS a fost conceput pentru a oferi utilizatorului o flexibilitate mai mare a masuratorilor. Componentele complexe mici, medii și mari pot fi masurate pe un singur sistem. Folosind un stylus de 200 mm asigura o distanta a traductorului de 40 mm cu capacitate maxima de masurare a suprafetei.

Software-ul Metrology 4.0

Datorita tehnologiei de varf, software-ul avansat al Taylor-Hobson permite masurarea in conformitate cu desenul piesei si ofera o reflectare exacta a sistemului de coordonate al piesei (PCS) care furnizeaza legatura finala in bucla de fabricatie. Software-ul Metrology 4.0 este usor de utilizat avand o interfata intuitiva de utilizator, afisare virtuala si control in timp real. Functia de control a deplasarilor axelor si punctelor (Smart MOVE) ofera o pozitionare precisa si acuratete in miscare.

Aplicatii

- Masurare axiala surub cu bile - ambele parți pentru PCD;

- Rulmenti - contact sferic, cu role si contact in patru puncte;

- Roti dintate;

- Injectoare ;

- Masurarea mai multor piese - utilizand un singur program;

- Etc

30 other products in the same category:

Compare 0