Sistem de marcare cu laser - LASIT TowerMark CXZ

Online only
TowerMark CXZ
New product

Add to compare

 
More info

Sistemul de marcare cu laser LASIT Towermark CXZ are o ușă pneumatică cu deshidere pe 3 laturi, care permite lucrul și încărcarea usoara a pieselor mai mari decât lățimea mașinii. Axele XZ sunt controlate de servomotoare cu codificator. Cursa axei Z este de 450 mm, ceea ce permite marcarea pieselor de până la 450 mm.

Cursa axei X este de 500 mm, care, în combinație cu obiectivul cu o zonă de marcare ø 140 mm, realizează o zonă de marcare de 600 x 100 mm. Acest lucru permite operatorului să marcheze detalii foarte lungi fără a misca piesa și pentru a marca automat paleteli plini cu piese de dimensiuni mici.

Marcarea pe cilindru este simplă datorita software-ul FlyCAD în combinație cu axa W. Rezoluția Axei W este de 65.536 trepte / rev și mecanica este atât de precisă încât nu există joc radial.

Productivitate maxima

 

Miscarea sistemul de marcare Towermark CXZ de-a lungul axelor X și Z permite marcarea unei zone de 600 x 100 mm, care poate fi utilizată pentru a marca o singură bucată sau un palet cu zeci sau sute de bucăți mici, păstrând în același timp centrarea perfectă.

Sistemul de marcare cu laser LASIT Towermark CXZ a fost dezvoltat cu o deschidere verticală pe trei laturi, pentru a garanta accesul rapid și convenabil la compartimentul de marcare. În plus, purtând ochelari de protecție, sistemul poate functiona cu ușa deschisă, putand marca și piese de dimeniuni mai mari care depasesc dimensiunile de lucru.

ADDITIONAL INFORMATION

WORKING POSITION

Stand up

WORKING PLANE DIMENSIONS

650X450 mm

AVAILABLE MARKING AREAS

ø100 ø140 ø220 ø290

MAX WEIGHT ON THE PLANE

150 Kg

MARKABLE MAX HEIGHT

450 mm

TYPE OF LASER

FiberFly, FlyAIR, FlyAir Green, FiberFly Green, FlyCO2

TYPE OF ENGINE

Up to 5 motors with encoder

TYPE OF DOOR

Pneumatic

POWER SUPPLY

110/230 Vac
50 Hz

DIMENSIONS

H: 2050 mm
L: 1300 mm
P: 1080 mm

30 other products in the same category:

Compare 0