EmcoTest Workflow software New

EmcoTest Workflow software

Online only
New product

Add to compare

 
More info

Ecos Workflow – EmcoTest Software

EmcoTest a dezvoltat software-ul de operare unic , orientat catre tendintele ecosystem Workflow . Acest pachet software asigura o gestionare simpla si eficienta a datelor , oferind performanta si calitate in determinarea rezultatelor duritatii .

            Pentru asigurarea fiabilitatii , echipa EmcoTest actualizeaza permanent software-ul Ecos Workflow , imbunatatind astfel metodele de determinare a datelor.

 

Principiul Workflow

Ecos Workflow ghideaza utilizatorul pas cu pas de la definirea metodei de testare pana la arhivarea rezultatelor masurate .

            Datorita noilor functii , acesta dispune de posibilitatea de a transfera datele obtinute in urma testarii a duritatii DuraLine pe echipamentele introduse piata chiar si acum 10 ani.

 

 

 

Functiile Template

            Inainte de masurarea efectiva se poate crea un grup de date de masurare oferind posibilitatea de colectare in liste separate a rezultatelor obtinute . Acestea pot fi ulterior exportate sau salvate ca raport in orice moment .

            Ecos Workflow permite gestionarea si gruparea datelor pe loturi , departamente , utilizatori individuali sau grupuri de utilizatori in functie de cerintele de lucru. In plus parametrii de testare utilizati frecvent pot fi alocati grupului de date de masurare sub forma de sabloane (metoda , conversie , corectie geometrica).

 

30 other products in the same category:

Compare 0