Sistem pentru rugozitate, liniaritate şi contur - Form Talysurf i-Series PRO

Online only
Talysurf i-Series
New product

Add to compare

 
More info

Seria Form Talysurf i-Series PRO reprezintă standardul mondial pentru rugozitate, liniaritate şi măsurarea formei.

Caracteristicile cheie includ o bară de referinţă liniară foarte precisă, traductor inductiv cu rezoluţie mare şi cursa cuprinsa intre  1mm şi 5 mm , software-ul lider de piaţă: Metrology 4.0.
Produsul este proiectat astfel încat să poata fi utilizat în ateliere sau laboratoare, utilizatorul acomodându-se uşor cu ajutorul manualului şi catorva tehnici de programare.

 

Caracteristici:

-          traductor având cursa de 1mm şi 16nm rezoluţie, disponibil cu unităţi cu traverse de 60mm şi 200 mm.

-          opţiunea Wide-Range pentru măsurătorile de contur cu o cursă de până la 28mm şi software de analiză personalizat pentru contur.

 

Tehnologia unică de calibrare pe sferă a firmei Taylor Hobson asigură o liniaritate a traductorului fără egal, garantând precizia atât la măsurarea formei cât şi a suprafeţei pe toată gama de măsură.

-          Datorita tehnologiei de varf, software-ul avansat al Taylor-Hobson permite masurarea in conformitate cu desenul piesei si ofera o reflectare exacta a sistemului de coordonate al piesei (PCS) care furnizeaza legatura finala in bucla de fabricatie. Software-ul Metrology 4.0 este usor de utilizat avand o interfata intuitiva de utilizator, afisare virtuala si control in timp real. Functia de control a deplasarilor axelor si punctelor (Smart MOVE) ofera o pozitionare precisa si acuratete in miscare.

4 other products in the same category:

Compare 0