Talyrond 131 - Masurare circularitate, cilindricitate

Online only
Talyrond 131
New product

Add to compare

 
More info

Cu rotundimetrul Talyrond 131, instrument de atelier compact şi versatil, pot fi măsurate şi analizate circularitatea şi cilindricitatea.

Utilizatorul poate controla şi programa unitatea prin intermediul unui software usor de utilizat (Ultra) cu opţiuni de afişare şi stocare rezultate. Punctul forte al acestui aparat este masa rotativă pe perna de aer foarte precisă, fabricată pe strung cu diamant.

-          Instrument de măsură a circularităţi şi cilindricităţii.

-          Masa rotativă pe perna de aer cu precizie mare şi traductor cu rezoluţie mare.

-          Rapid şi uşor de instalat şi operat. Ideal pentru atelier şi laborator.

-          Măsurare şi analiză automată printr-o programare simplă cu ajutorul softului.

 

Descriere:

Talyrond 131c este un instrument pentru masurarea circularitatii si cilindricitatii, pregatit pentru operarea in mod automat atat a bratului de masura radial cat si a coloanei verticale. Sistemul de masura foloseste un traductor pe perna de aer cu capacitate de centrare si nivelare completa. Talyrond 131c este un instrument de masura de dimensiuni mici, putand fi montat atat in laborator cat si in atelierul de productie.

Software-ul de masura Taylor Hobson Ultra ofera utilizatorului posibilitatea de a realiza programe de masura, dar poate fi furnizat si cu o interfata simpla pentru operatori, reducand timpul necesar pentru formarea acestora.

7 other products in the same category:

Compare 0