Talyrond 565 / 585 - Masurare circularitate

Online only
Talyrond 565 / 585
New product

Add to compare

 
More info

 

Masurare automata a circularitatii cu aparatele de masura din gama Talyrond 500. Talyrond 565 / 585 masoara automat parametrii de: circularitate, cilindricitate, rectilinitate, paralelism, coaxialitate, concentricitate bataie; contur, lungimi, raze, distante, unghi, diametru si rugozitate, ondulatie, profil primar

Masurarea circularitatii cu Talyrond 565 sau Talyrond 585 se realizeaza complet automat, rapid si cu rezultate sigure. 

Masurarea Rugozitatii - Traductorul cu rezolutie ridicata permite masurarea parametrilor de suprafata (liniar sau circumferential): rugozitate, ondulatie si profil primar.

Masurarea Circularitatii - Cu spindle-ul fara frecare, pe perna de aer si cu ajutorul coloanei de inalta precizie puteti masura: circularitate, cilindricitate si rectilinitate.

Masurarea Conturului - Procedura de calibrare patentata de Taylor Hobson permite masurarea razelor, unghiurilor, inaltimii, lungimii, distantelor si multe altele.

 

 

Descriere:

Talyrond 585 este un instrument complet automat pentru masurarea circularitatii cu precizie ridicata. Cele 6 versiuni disponibile va ofera posibilitatea alegerii unui sistem de masura potrivit pentru aplicatia dvs.

Talyrond 565 reprezinta solutia cu un raport excelent pret / performanta. Talyrond 565, disponibil de asemenea in 6 versiuni, ofera posibilitatea alegerii intre centrare si nivelare manuala sau automata, in functie de cerintele dvs. Dimensiunile coloanelor pornesc de la 300mm pana la 900mm inaltime.

 

Date tehnice:

Cu Talyrond 569 / 585 puteti masura urmatorii parametri

Circularitate

Contur

Suprafata

Circularitate

Lungimi

Rugozitate

Cilindricitate

Raze

Ondulatie

Rectilinitate

Distante

Profil primar

Paralelism

Unghi

 

Coaxialitate

Diametru

 

Concentricitate

 

 

Bataie

 

 

3 other products in the same category:

Compare 0