EDGE 2.0 Software

Noul sistem de procesare a imaginii de control si software-ul EDGE 2.0, se integreaza complet pentru inspectia sculelor si interfatarea CAM.

More details

Online only
Cod produs: EDGE 2.0

Add to compare

 
More info

Noul sistem de procesare a imaginii de control si software-ul EDGE 2.0, se integreaza complet pentru inspectia sculelor si interfatarea CAM. Se poate conecta cu un RFID. Sistemul EDGE 2.0 este pregatit sa puna in aplicare orice solutie RFID, pentru imbunatatirea managementului de inspectie si comunicare de date.

Cu ajutorul sistemului EDGE 2.0 RDL se pot accesa cataloagele si programele in cateva secunde, atat on-line cat si off-line.


Sistemul se poate configura pentru a fi accesat de mai multi utilizatori cu diferite drepturi. Pentru fiecare operator definit se aloca automat un ID de utilizator, o parola si nivelul de acces.

Se genereaza cu usurinta liste de grup ale ansamblurilor de scule specifice necesare pentru ciclurile specifice de prelucrare ale masinilor-unelte.

Are un sistem cu o camera situata in centru.

Sistemul cu camera cu LED-uri, se bazeaza pe lumina din fata a ledurilor, pentru a permite ajustarea instrumentului de taiere.

Camera dispune de un brat mobil.

Cu ajutorul acestui brat si a luminii, se pot masura si inspecta toti parametrii importanti ai sculei. Acest sistem este complet integrat in asa fel incat inspectia sa se efectueze intr-un timp presetat, si masurarea sculei sa fie efectuata fara nici o configurare suplimentara.

6 other products in the same category:

Compare 0