Nikon NEXIV VMR-K3040ZC

Nikon confocal NEXIV VMR-K3040ZC se adreseaza metrologiei care are nevoie de rezultate complexe pentru produsele semiconductoare fiabile. Confocal NEXIV are un nou sistem de masura care foloseste capacitatile confocalului pentru a rezolva problema masurarii pe axa Z

More details

Online only
Cod produs: NEXIV VMR-K3040ZC

Add to compare

 
More info

Descriere generala

Sistemul vision Nikon NEXIV VMR-K3040ZC se adreseaza cerintelor din domeniul industriei semiconductorilor. Sistemul Nexiv confocal dotat cu optica Nikon de cea mai noua generatie asigura masuratori pe axa Z extreme de precise. Precizia de micron este special destinata pentru masuratori din industria de semiconductori.

Obiective confocale

Sistemul vision confocal VMZ-K3040ZC poate fi comandat cu urmatoarele obiective:

1,5x – distanta de lucru 24mm

3x – distanta de lucru 24mm

7,5x – distanta de lucru 24mm

 

Procesor de imagine avansat

VMR-K3040ZC prin intermediul procesorului de imagine asigura imagini de o calitate si o fidelitate impecabila ce asigura precizie si repetabilitate ridicata.

Aplicatii ideale

VMR-K3040ZC este ideal pentru masurarea micro-dimeansionala a pieselor 2D sau 3D ce solicita masuratori de precizie inalta. Printre exemple se pot enumera: micro lentil, micro-matrite, lentil de contact, componente electronice minuscule, matrite de precizie inalta si altele

 

Optica avansata

Sistemul vision VMR-K3040ZC vine cu cea mai avansata optica dezvoltata de Nikon special pentru a face fata cerintelor din industria semiconductorilor. Datorita opticii de cel mai inalt nivel, repetabilitatea si acutatetea acestui sistem este cea mai buna din acest domeniu.

Zoom telecentric

Zoom-ul telecentric de 15x cu 5 pasi distincti de apropiere asigura diferite campuri de vizualizare pentru o inspectie completa.

 

Curse 300 x 400 x 150 mm pe cele trei axe

Rapida, precisa si durabila, masa cu cursele de 300X si 400Y asigura o are masurabila suficienta unei game largi de dimensiuni de piese.

9 other products in the same category:

Compare 0