Software masina de masurat in coordonate Nikon CAMIO Multi-sensor

Folosit in cele mai solicitante medii de aplicatii CAMIO este un soft CMM ales de cei mai importanti producatori din lume. Prin alegerea productivitatii oferite de CAMIO, utilizatorii se pot concentra pe imbunatatirea calitatii produsului reducand costurile. 

More details

Online only
Cod produs: CAMIO

Add to compare

 
More info

Inspectia CMM este mai rapida si mai simpla cu CAMIO

Folosit in cele mai solicitante medii de aplicatii CAMIO este un soft CMM ales de cei mai importanti producatori din lume. Prin alegerea productivitatii oferite de CAMIO, utilizatorii se pot concentra pe imbunatatirea calitatii produsului reducand costurile. Flexibilitatea fata de platformele CMM si cea mai noua tehnologie a senzorilor este un avantaj unic ce garanteaza durabilitate si stabilitate investitiei in programul de inspectie.

Aplicatii:

 • Selecteaza senzorul potrivit aplicatiei dorite
 • Geneareaza usor programul de masurare bazat pe modelul CAD al piesei de masurat
 • Programare off-line cu detectarea coliziunilor si simularea masurarii
 • Analizeaza conformitatea produsului prin compararea masuratorii cu modelul CAD
 • Accelereaza procesul de decizie prin raportare imediata
 • Creste productivitatea prin automatizarea procesului de masurare

 

Suport multi-senzor –unealta potrivita pentru succes

 CAMIO oferă capacitatea multi-senzor, care permite selectarea celor mai bune tehnologii de senzori pentru fiecare aplicatie. Aceasta flexibilitate imbunatateste calitatea datelor de inspecție și reduce timpii de lucru a CMM. In cazul unei schimbari de program sau folosirea altui tip de senzor, programul de inspectie poate fi foarte usor adaptat gratie flexibilitatii de care da dovada CAMIO.

Programarea simplicata a fluxului de productie 

Interfata grafica a mediului CAMIO este proiectata pentru a fi utilizata cat mai usor. Ai acces instantaneu la toate functiile de programare cu bara de instrumente unica, facand programarea simpla si rapida.

Programezi mai multe caracteristici printr-o singura operatie

Programarea CMM caracteristica cu caracteristica poate dura destul de mult, insa CAMIO ofera utilizatorului posibilitatea sa programeze multiple caracteristici printr-o singura operatie. Acest lucru simplifica programarea si scade timpul de lucru cu programul.

 • Invatare traiectorie 
  Folosind o modalitate de vizualizare gen arbore Windows, se pot selecta caracteristicile dorite si punctele masurate din fereastra de programare. Acest lucru permite si stergerea sau editarea unei operatii efectuate.

 

 • Proprietăți caracteristice 
  Toate proprietățile pentru un singur element sau toate proprietatile comune pentru mai multe tipuri de caracteristici (unice sau multiple) pot fi editate dintr-o singura listă de proprietati. Acest lucru permite o configurare simplă și rapidă a inspecției, inclusiv definirea caracteristicilor, strategia de măsurare sau selectarea toleranțelor.
 
 • Cercuri pe un plan 
  Atunci când mai multe cercuri se afle pe un singur plan, un singur click pe plan va selecta toate cercurile de măsurare. Cercurile individuale pot fi șterse sau se pot adauga cercuri suplimentare pentru a finaliza inspecția.
 
 • Puncte pe o grilă 
  Suprafețele care necesită un număr multiplu de puncte de contact pot fi programate într-o singură operație.Pur și simplu acoperi zona cu o grilă configurabila și software-ul va proiecta în mod automat un punct de măsurare pe suprafața.

 

 • Optimizare de program
  CAMIO vine cu opțiuni in meniul contextual ce permit configurarea și editatarea oricarei traiectorii de învațare pentru a optimiza programul de măsurare.

 

Simularea programului off-line inainte de masurarea pe CMM 

Softul permite simularea programului off-line, inainte ca acesta sa fie folosit pe masina. Programul verifica senzorul si traiectoria programata, pentru a asigura o apropiere si un unghi optim al sondei de lucru. Orice potentiale coliziuni sunt evidentiate si pot fi corectate inainte de masurarea pe CMM. Acest lucru economiseste timp pentru programele noi, verificand eficienta programului inainte sa fie folosit pe CMM.

 

 

Gestionarea palpatorilor 

Schimbarea palpatorului cu contact sau fara contact in acelasi program de masurare este posibila datorita capacitatii multi-senzor cu care vine CAMIO.

 

 

 

Suport pentru scanare cu laser 

Utilizați CAMIO pentru a scana caracteristici și suprafețe cu mai mare ușurință atât în scopuri de inginerie și de analiză de suprafață.CAMIO include suport complet pentru programarea și raportarea caracteristicilor geometrice măsurate cu o sonda cu laser. Acest lucru oferă cu adevărat capacitatea multi-senzor pentru a schimba in timpul masurarii sonde cu contact sau fără contact în cadrul aceluiași program, în scopul de a măsura suprafețe și caracteristici geometrice.

 

Date de scanare 

Norii de puncte sunt afișati direct pe ecran și pot fi salvati ca text ASCII sau fișiere STL. Scanarea cu laser a caracteristicilor geometrice poate fi programata în același mod în care se face masurarea tactila. Camio are posibilitatea de a realiza raport grafic dupa finalizarea inspectiei.

 

Raport

CAMIO, in  conformitate cu cele mai recente standarde internaționale de analiză și tolerare a datelor CMM, asigura integritatea datelor dumneavoastră în fiecare etapă a procesului de inspecție. O suită de instrumente ușor de utilizat oferă posibilități nelimitate de raportare pentru o gamă largă de aplicații, cu raportare în timp real pentru rezultate imediate. Toate datele sunt arhivate cu ajutorul unei baze de date standard pentru industrie, cu acces liber pentru vizualizarea analizei și depistarea problemelor. 

 

Raportare integrata 

 Raportarea integrată realizeaza rapoarte grafice instant. Configurarea este definita de utilizator, aspectul fiind configurabil. Raportul este creat cu un singur click de mouse. Rapoartele pot fi trimise direct la imprimantă, salvate ca Pdf, Excel sau fișiere Word sau salvate ca  template-uri pentru o utilizare viitoare.

 Prelucrarea de statistici opționala

 Informațiile statistice pot fi generate cu ușurință, fie în format text sau grafic.Grafice de control afișate în timp real pot ajuta la recunoasterea defectelor de fabricație. Produc valori Cp și CPK pentru a monitoriza modul în care procesul se desfășoară. Combină statistici cu rezultate recente ale eșantionului de măsurare. Filtreaza datele stocate in baza de date.

 

Compatibilitate CMM 

CAMIO este compatibil cu mai multe sisteme de sonde și o gamă largă de tipuri de CMM. În plus, software-ul este compatibil cu DMIS, PTB, am + + și Q-DAS. Având capacitatea de a face programe pentru fiecare mașină  este esențială.Selectand tipul de masina, CAMIO este deschis cu modelul mașinii ales și software-ul este setat cu configurația corectă pentru mașină (de exemplu, volumul de lucru, cap de sondă, etc).

 

Simulare CMM

Disponibil pentru simularea on-line sau off-line și testarea programului . Aceasta poate include, de asemenea, toate accesoriile, cum ar fi palpator și sistem stocare.

Stocarea datelor 

 CAMIO utilizează Microsoft SQL Server pentru a stoca atât rezultatele de inspecție și date specifice ale mașinii (de exemplu, date de calibrare sonda).Datele de control sunt stocate la nivel de program iar baza de date poate fi configurata pentru a afișa o listă definită de utilizatori. Gestionarea bazei de date se realizează prin intermediul instrumentului de administrare al bazei de date cu opțiuni de import și export de fișiere în scopuri de back-up.  Pentru clienții care au acces la o versiune Enterprise de Microsoft SQL Server, CAMIO poate fi conectat direct la aceasta pentru a profita de spațiu de stocare nelimitat.

 

 

 

Compatibilitate CAD 

CAMIO oferă interfețe compatibile CAD cu o lunga lista de pachete populare CAD. Citeste si scrie date CAD în CAMIO prin formate de schimb internațional, sau direct de la formatul CAD nativ.


 

Toate functiile disponibile in bara de instrumente

Bara de instrumente stil panglică servește ca o locație centrală în care toate funcțiile software sunt grupate în mod logic în secțiuni, fiecare conținând toate operațiunile necesare.

 Grupuri logice

Funcțiile software sunt aranjate în grupuri logice. Fiecare grup conține toate operațiunile necesare pentru o anumita operatie, fapt ce elimina cautarea unei optiuni asemanatoare in alt grup.

1 other product in the same category:

Compare 0