Cea mai bună soluție pentru marcarea cu laser pe lemn

on

LASIT ofera o gamă completă de gravare, tăiere și marcare cu laser pe lemn. În plus, cu sistemele de viziune TTL și Reflex, dezvoltate complet de LASIT, se pot identifica cu ușurință piesele și poate efectua tăierea și gravarea cu laser cu o precizie extremă.

Sursa Lasit FlyCO2 este ideală pentru prelucrarea lemnului. Extrem de compact, modular, poate fi complet integrat în orice linie de producție. Comparând celelalte soluții convenționale – cum ar fi imprimarea cu jet de cerneală – FlyCO2 este conceput pentru o productivitate ridicată, reducând în același timp costurile de operare.

Carbonizarea cu laser produce întotdeauna o întunecare a lemnului marcat. Legăturile de lemn sunt rupte și carbonul este eliberat în timpul acestui proces. Decolorarea rezultată variază de la gri la gri albăstrui până la negru.

Sistemele cu laser LASIT sunt soluții ideale pentru tăierea și gravarea diferitelor grosimi și combinații de materiale într-o singură etapă de proces. Tăierea cu laser pe lemn este cea mai bună soluție dacă se dorește realizarea de contururi extrem de fine și contururi interioare practic fără rază.

0