Marcare cu laser in sectorul componentelor hidraulice

on

Sectorul hidraulic include diferite categorii de produse, iar soluțiile de marcare diferă în funcție de aplicație: marcare directă pe componentă sau marcare cu laser pe plăcile care urmează să fie aplicate pe acesta.

Deoarece trasabilitatea este principala cerință a acestui sector, combinată cu o productivitate ridicată, LASIT a dezvoltat mai multe soluții atât pentru a garanta calitatea înaltă a codurilor 2D marcate, cât și pentru a automatiza procesele, grație unei interfețe software cu baza de date a clientului.

Pentru marcarea cu laser pe filtre și supape mici, laserul trebuie să fie capabil să marcheze pe un arc circumferențial și este necesar un sistem de autocentrare pentru componentă. Soluțiile pot fi o distanță focală lungă cu un obiectiv de câmp plat sau un cap cu trei axe pentru gestionarea distanței focale.

Marcarea cu laser pe plăci este necesară atunci când se produc supape, pompe și filtre care sunt prea mari și voluminoase pentru a fi manipulate și marcate direct. Pentru a satisface cerințele de productivitate, LASIT a dezvoltat mai multe soluții, inclusiv markerul laser Flylabel, unde se pot monta până la 4 încărcătoare, cu o capacitate de 400 de plăci fiecare.

 

0